Info

INFO BONNYFEST

Het BonnyFest vindt plaats in het derde weekend van juni in de kop van Drenthe in het plaatsje Gieterveen. Waar een klein dorp groot in kan zijn. Meer feestgangers dan inwoners.

Of je nu houdt van Nederlandstalige muziek houdt, jaren 90 of Hardstyle. Alles passeert de reveu op deze avond. De minimum leeftijd voor het BonnyFest is 18+.

Bij het betreden van ons evenemententerrein ga je akkoord met onze huisregels.

DATUM EN TIJD

BonnyFest 2024 vindt plaats in het derde weekend van juni. Namelijk op 14 en 15 juni a.s.

Op vrijdag ben je welkom vanaf 16.00 tot 00.00 uur.
Op zaterdag ben je welkom vanaf 20.00 tot 02.00 uur. We starten dit jaar ook werkelijk om 20.00 met een bomvol programma. Kom op tijd!

DRESSCODE

Elk jaar hebben we een thema! En hier houden ook erg veel bezoekers zich aan. Het is niet verplicht maar zeker wel zo leuk! 

Dit jaar is het thema “onafscheidelijke koppels! Het hele programma en de aankleding in en om de tent is hierop aangepast. Denk aan iconen zoals Bert & Ernie, Mickey en Minnie, Batman en Robin – relaties die symbool staan voor onbreekbare banden en onvergetelijke momenten.

LOCATIE & PARKEREN

Midden in Gieterveen staat onze feesttent. Ook al wonen we in een hele mooie omgeving als je de borden volgt kom je het snelst en het beste op ons festivalterrein. Ben je artiest? Volg dan de crew borden.

Verdwalen mag je bij ons in de tent doen. Niet op de route er naar toe.

ETEN & DRINKEN

Er is voldoende eten en drinken voor iedereen. Wel zo lekker met een paar drankjes in je halsgat.

De drankjes aan de bar betaal je met ons oldschool munten. Geen gedoe meer met die pasjes!

VEILIGHEID

Onze beveiligers, we noemen ze liever gastheren en dames. Meld je bij hun als er iets aan de hand is. Ze doen er alles aan om je te helpen. Ook staat de EHBO voor je klaar.

Het enige wat we willen is een leuk en goed feestje voor iedereen met een veilige thuisvaart.

Geluidsniveau, we willen best een beetje lawaai maken! Heb je zelf oordoppen neem deze dan mee of laat ze aanmeten wel zo verstandig. Ben je ze toch vergeten bij onze kassa kan je ze kopen (gele, niet zo mooi maar wel verstandig).

SANITAIR

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat je naar een net toilet kan! Wij zorgen voor voldoende capaciteit alleen is het ook aan jullie om de boel netjes te houden. 

Toiletten zijn uiteraard gratis.

STAAT JE ANTWOORD ER NIET TUSSEN? MISSCHIEN HIER ONDER WEL!

Voor ons evenement geld een minimum leeftijd van 18 jaar! Wordt je de dag na ons evenement 18? Helaas ben je dan nog niet welkom.

Wij hanteren een zero-tolerance beleid. Drugs zijn niet toegestaan. Onze gastheren zien hier op toe. Weigering of uitzetting van het terrein wordt bij constatering uitgevoerd.

Wil je ons graag meehelpen? Met je op- of afbouw, een bardienst of andere werkzaamheden achter de schermen? Dat mag… wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Neem contact op via onze contactpagina.

Tickets kan je kopen via onze ticket provider. HIER! 

Kan je jouw tickets nergens terugvinden? Neem dan hier een kijkje.

Nog niet gelukt? Neem dan contact met ons op.

Moet ik mijn tickets personaliseren? Ja je ontvangt een email na jouw aankoop, hierin staat ook de link om ze te personaliseren.

Hebben jullie slaapplekken of een camping? Nee helaas! Wel beschikt Gieterveen over een camping, namelijk De Veenstede of een groepsaccomodatie De Boerksehoeve. Ook zijn er hotels in de buurt. Check Booking.com

Kom je op de fiets? Er is genoeg plaats om je fiets te stallen. Kom je met de auto volg dan de borden op op de juiste plek terecht te komen.

Wil je met een taxi? Maar ken je niemand, bel Hafiz – 06 20 00 42 53.

Compleet uit je plaat gegaan en tijdens het springen je ketting, pasjes of haarband verloren? 

Hou onze socials in de gaten voor de gevonden voorwerpen.

Celebrate Safe is een platform met tips en betrouwbare informatie over bewust en veilig feesten. Samen met meer dan 100 clubeigenaren en organisatoren is de Celebrate Safe campagne opgezet om bezoekers van evenementen en clubs op een laagdrempelige manier te wijzen op de risico’s gerelateerd aan uitgaan (denk aan alcohol, drugs maar ook aan gehoorschade en onveilige seks) en hoe deze risico’s te beperken.

 

Meer info: https://celebratesafe.nl/

Geen feestje zonder regels helaas! Met het betreden van het terrein ga je akkoord met onze huisregels. Deze vindt je hier.