Gebruik het onderstaande formulier om je bingokaarten te bestellen. De kaarten kosten 10 euro per stuk. Je ontvangt de kaarten in je mailbox en moet ze zelf uitprinten! Heb je andere vragen? Kijk dan even in de Q&A onder aan de pagina.

  Op dit E-mailadres ontvang je een bevestiging. Geen bevestiging ontvangen? Kijk dan even in je SPAM-folder.

  Hou de brievenbus in de gaten. Hier komen de bingokaarten terecht.  Naar dit nummer sturen we een betaalverzoek.

  Q&A

  Q: De muziek bingo, is dat een normale bingo?
  A: Nee, de bingokaarten staan dit keer niet vol met getallen, maar met muzieknummers van artiesten, die normaliter niet zouden misstaan op BonnyFest. De muzieknummers zullen worden gespeeld door de band. U hoeft echter niet te raden welk nummer voorbij is gekomen, na afloop van ieder muzieknummer zullen titel en artiest worden genoemd of in beeld komen.

  De hele avond zal gespeeld worden met dezelfde bingokaarten waarbij we 3 rondes zullen spelen. Maar natuurlijk kunt u met meerdere bingokaarten tegelijk spelen, de winkans is dan uiteraard een stuk groter.

  Q: Wat valt er van winnen?
  A: Er vallen geldprijzen te winnen. In de prijzenpot zit minimaal 175 euro!

  Q: Waar is het? En hoe moet dat dan met de avondklok?
  A: Van dit BonnyFest spektakel kan je genieten vanuit je eigen woonkamer! We komen LIVE, keihard en snaarstrak binnen via een supersonische livestream!

  Q: Ik wil niet meedoen met de bingo, kan ik wel mee-feesten via de livestream?
  A: Ja, dat is geen probleem. Hou onze sociale media kanalen goed in de gaten voor meer infromatie. Oja, kijken naar de stream is *zet gek stemmetje op* HELEMAAL GRATIS!

  Q: Ik ben bang dat ik honger krijg.
  A: Dat is geen vraag maar wel een opmerking waar wij wat mee kunnen. Bestel nu alvast een maaltijd bij AMOI en je zal een hele smaaksensatie doormaken. Ook bang voor dorst? Bestel dan gelijk een lekker gevarieerd bierpakket mee!