Artiesten

WEEKEND WARRIORS!

De WARRIORS trekken ook dit festivalseizoen weer ten strijde met een eclectische en prettig gestoorde show tjokvol hits, gestript en geknipt tot een razendsnelle aaneenschakeling van meezing-, luchtgitaar- en andere geluksmomentjes.

Muzikaal kun je alles verwachten met mashups en medleys die je dwars door de top 2000, Nineties Now en MTV’s The Grind heen sleuren. Een explosie van plezier en herkenning voor iedereen van 8 tot 88.

De WEEKEND WARRIORS flikten het al op Paaspop en de Zwarte Cross en stonden in de beste clubs en zalen zoals Paradiso, de Melkweg en het Concertgebouw. Komend jaar gaat er weer een tandje bij met plenty nieuwe aha en oh yeah erlebnissen. Gooi die W in de lucht!

 


Proost!

KAN HET NOG GROOTSER, BETER EN GEKKER?

JA, HET KAN!

Met liefde, passie en veel plezier zet PROOST! elk feest op zijn kop! De dame en heren van PROOST! leggen de lat op astronomische hoogte. Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan!

Zingen alsof je leven ervan afhangt!
Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen!
We maken vrienden voor het leven!


De Esperando’s

De Esperando’s zijn inmiddels een begrip geworden. De band is al in 1975 begonnen
als schoolband. Na verschillende samenstellingen treden Herman Kaijser en Bert
Bieze al enige tijd op als duo. De Esperando’s zijn “Hot”. Zo traden ze op tijdens het
Boerenrock festival en het Mega Piraten Festival in Borger.

Gegarandeerd feest!

De Esperando’s is dé feestband voor elke feesttent of welk gezellig groot of klein
feest dan ook. De mannen staan bekend om hun humor en hun enthousiasme en
weten binnen no time de juiste sfeer te creëren!. Een avondje Esperando’s betekent;
gegarandeerd feesten! Een spektakel dat alle zintuigen prikkelt met special effects,
en een te gekke lichtshow.


Dolly en zien Tarrels

Volle feesttenten, uitverkochte zalen en schuurfeesten waar de graan en stro halmen bij het volgende optreden nog weer uit de versterkers worden gevist.

Dat is wat Dolly en zien Tarrels zo kneitergek en uniek maakt!

Al vanaf 2007 zijn zij een begrip in de Drents-talige Rock en Roll scene. De band kenmerkt zich vooral door het schrijven van hun eigen muziek zoals bijvoorbeeld de Hits “OELEBOELE”, “BORSTHAAR”, “OOSTBLOK POLKA” en vééééle anderen. Bij een optreden moet je denken aan.. Nee! je moet er helemaal niet bij nadenken.. Laat het gewoon op je af komen en je beleefd de avond van je leven! Kortom, laat je verstand samen met je kunstgebit op het nachtkastje liggen, want op bier hoef je niet te kouwen!


DJ SEBASTIEN!

Vanaf dag één onze vaste huis-DJ! DJ Sebas(tien). Hij weet elke tent op zijn kop te zetten of hij nu draait voor 100 of 3000 personen niets is hem te gek.
Met zijn brede muzikale kennis en een goede dosis humor weet hij van elk feest een topfeest te maken.

Dit jaar komt Sesbastien met een flitssend POWER HOUR! Als dat geen knallen wordt!